Beste allemaal,

Na Kindercentrum Bambino vier jaar te hebben gerund, is het vanwege mijn gezondheid tijd om het stokje over te dragen aan een nieuwe partij.

Waarom:
Zoals de meeste van jullie weten is er twee jaar geleden voor mij persoonlijk veel veranderd. Ik herstelde niet goed na een operatie en ben vanaf dat moment eigenlijk alleen maar achteruit blijven gaan. Zaken die altijd heel normaal waren, zijn dat al een hele tijd niet meer voor mij.

In september 2016 heb ik bij mijn zus Loes aangehaald dat het beter was voor Bambino om het stokje over te dragen aan een nieuwe eigenaar, die er wel vol voor kan gaan en dat ik in haar een overnamekandidaat zag. Vanaf dat moment zijn Loes en haar man Mike gaan kijken of een overname wel of niet tot de mogelijkheden behoorde.

Toekomst:
Vandaag mag ik jullie vertellen dat ze ervoor zijn gegaan! Per 1 januari 2018 nemen Loes en Mike Kindercentrum Bambino over. Zij zetten samen Bambino op de vertrouwde locatie aan de Horstakker 40 in Erp voort.

Voor mij is dit het moment om Kindercentrum Bambino — met pijn in mijn hart — over te dragen. Ik ga me focussen op mijn verdere herstel, het zoeken naar een nieuwe balans die past bij mijn belastbaarheid op dit moment en nadenken over de invulling van mijn toekomst.

Gevolgen:
Het team van Kindercentrum Bambino verandert op dit moment niet. Met hun jarenlange ervaring heb ik er alle vertrouwen in dat Bambino een mooie toekomst tegemoet gaat. Ik wens jullie dan ook heel veel succes lieve dames!

Wij werken er hard aan om de overname zo soepel mogelijk te laten verlopen, maar aan een aantal formele wijzigingen ontkomen we niet. Zo ontvangen alle ouders/verzorgers binnenkort nieuwe overeenkomsten voor het KDV en de BSO. Daarnaast zijn er, omdat met de nieuwe eigenaar ook het bankrekeningnummer verandert, nieuwe getekende machtigingen nodig voor de automatische incasso. Verder veranderen hoogstwaarschijnlijk de LRKP-nummers.

Wij nodigen binnenkort alle ouders/verzorgers uit voor een informatiebijeenkomst. Hierover ontvangen jullie op korte termijn meer informatie.

Tot slot:
De afgelopen jaren heb ik met mijn team, de kinderen en hun ouders/verzorgers, mijn collega’s uit de kinderopvang en onze leveranciers hele mooie momenten mogen beleven. We hebben met z’n allen veel plezier gehad en Bambino opnieuw op de kaart gezet. Samen hebben we fijne herinneringen gemaakt waar ik trots op ben.

Bedankt allemaal voor jullie vertrouwen, geduld en alle mooie en waardevolle gesprekken!

Met vriendelijke groet,
Ilse van Dijk-Gianotten